Programunk

Felejtsük el a fogyókúrákat!

A fejlett országokban semmire nem vágyunk annyira, mint a lapos hasra. Ahogy egyre többet költünk a különböző fogyasztó módszerekre és csodaszerekre, úgy válunk egyre elhízottabbá és kerülünk bele a fogyókúrák csapdájába. Az egyik fogyókúra törvényszerű következménye a második majd a harmadik, mígnem azon kapjuk magunkat, hogy már a legelső fogyókúra előtti állapotot is csak nyögvenyelősen tudjuk visszaállítani. Arról nem is beszélve, hogy sokszor sokkal nagyobb éhségrohamok törnek ránk, mint a fogyókúra megkezdése előtt.

Hogyan lehet kitörni a fogyókúrák és az éhségrohamok csapdájából?

Úgy véljük az ideális testsúly kialakításában nem csodaszerekre vagy módszerekre van szükség, hanem tartós változásokra, melyeket hosszabb távon, lépésről lépésre hajtunk végre. Ahhoz, hogy a vágyott testsúlyt támogató életmódot kialakítsuk, szükségünk van a saját testi és szellemi folyamataink alapvető ismeretére.

Megoldásunk: Átfogó Életmódváltás

A már említett diéták csak ideiglenes megoldást jelentenek és hosszabb távon több káros hatásuk is van. Sokan megfeledkeznek a mozgás fontosságáról is és elhanyagolják a belső változást. Így a legtöbb próbálkozás kudarca van ítélve. Annak érdekében, hogy biztosítsuk  a sikeres életmódváltást, a táplálkozásra, mozgásra és a lelki folyamatokra is hangsúlyt fektetünk. Továbbá állapotfelmérésünkkel mindenki pontos képet kap az aktuális egészségi állapotáról és személyre szabott tervet kap az életmódváltáshoz. Mindezek mellett figyelmet fordítunk arra is, hogy ne engedjük el senkinek a kezét, ha már megkapta az információkat. Folyamatosan közös edzéseket, egyéni és csoportos foglalkozásokat biztosítunk a részvevők számára.

 

Programunk részei

Átfogó állapotfelmérés, mely magába foglal laborvizsgálatot, mentális állapotfelmérést, testösszetétel mérést, állóképesség mérést és gyógytornász felmérést is. Az állapotfelmérés után átfogó képet kapunk az egyén egészségi állapotáról, így személyre szabott programot tudunk biztosítani számára. A program során  a jelentkezők kedvezményesen áron tudják igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat.
Változatos saját testsúllyal és  különböző kiegészítő eszközök( TRX Fit Ball, gumikötél) használatával csoportos edzések , ahol mindenki a saját szintjének megfelelő terhelést kap. A fejlődést Pálos Attila szakedző garantálja.

A szeminárium részvevői megismerkednek az egészséges táplálkozás alapjaival, tanulnak arról, milyen élettani és lelki folyamatok kísérik a fogyókúrákat és miért követi törvényszerűen jojó effektus az éppen aktuális diétákat. Továbbá információkat kapnak arról, miért kívánunk bizonyos ételeket jobban, mint a többit és miért törnek ránk falásrohamok. Végig interaktív módón történik az ismeretanyag oktatása, a nap folyamán különböző gyakorlatok segítik a szeminárium részvevőit abban, hogy felismerjék mikor hoztak rossz döntéseket és hogyan lehet ezeket a döntéseket a későbbiekben megelőzni, egészségüket támogató döntésekkel helyettesíteni.

A foglalkozások során a már megkapott információt tudja minden részvevő beépíteni a napi rutinjába. Továbbá segítséget kapnak olyan szokások kialakításában, melyekkel az egészségesebb választások válnak a könnyebb választássá. A foglalkozások során új célkitűzési módszert sajátítanak el a részvevők és megtanulják, hogyan alakítsanak ki olyan új szokásokat, melyek valóban izgalmassá és élvezhetővé teszik az egészséges életmód és ideális testsúly kialakítását és fenntartását.

Egyéni dietetikai tanácsadás során  Török Eszter dietetikus segítségével mindenki kialakítja a számára megfelelő egészséges étrendet és segítséget kapnak a részvevők ahhoz, hogy ne csak egészséges de finom ételeket fogyasszanak minden nap.
Ma már sokat tudunk arról, hogy a test, a lélek és a tudat egységet alkotnak, éppen ezért a legtöbb szakember úgy véli, hogy az 5 kg feletti tartós plusz kilók nem mások, mint a testünkön is jelentkező belső programok. A belső programoknak pedig céljuk van, éppen ezért mindent megtesznek, hogy fennmaradjanak, azaz a kilók ne olvadhassanak le rólunk. Ezen a foglalkozáson kimondottan a fogyásban  minket akadályozó  belső programokkal fogunk játékos gyakorlatok segítségével megismerkedni és irányításuk megtörését megkezdeni.

Le szeretnél fogyni? Egy egészségesebb életre vágysz? Keress minket bátran!

Hívj, írj, vagy töltsd ki az alábbi kapcsolati űrlapot!
Név*
E-mail cím*
Telefonszám
Üzenet
Mozdulj és változz